BESTÄLL

Temporära tatueringar FÖR reklam eller events

Att designa din egen tatuering och göra egna gnuggisar är enkelt. Om det är första gången du beställer, vänligen läs nedan för mer information.


GÖR DIN EGEN TATUERING

Fake Tattoos erbjuder ett brett utbud av storlekar och volymer av temporära tatueringar.

Du bestämmer själv om du vill ha ett eller flera motiv på tryckarket, men tänk på att om du har flera tatueringar på samma ark, måste de klippas ut innan användning.

Av trycktekniska orsaker är vissa kvantiteter och storlekar att föredra. I prislistan finns de storlekar och volymer vi rekommenderar men du kan även testa dig fram i vårt beställningsformulär.

Motivet kommer att bli något mindre än den storlek du väljer då det behövs 5 millimeters marginaler till kanterna för press- och skärmaskiner.


INSTRUKTIONER

  1. Förbered det original du önskar använda. Bilden måste vara minst 300 dpi i upplösning och i format JPEG, PNG, AI eller tryckbar PDF. Vill du ha en egen design på baksidan, kom ihåg att skapa denna också. Vi spegelvänder ditt motiv så att det blir rätt på huden.
  2. Gå till beställningsformuläret och ange storlek och antal. Där kan du även se pris för din beställning. 
  3. Inom 5 arbetsdagar erhåller du ett grafiskt korrektur för godkännande. Först efter godkännande startar tryckningen och vi skickar dina tatueringar till din leveransadress så fort som möjligt. 

Tänk på att motivet kommer att bli något mindre än den storlek du väljer då det behövs 5 millimeters marginaler till kanterna för press- och skärmaskiner.


SKAPA DIN EGEN BAKSIDA UTAN EXTRA KOSTNAD

På baksidan av din tatuering har vi en standardtext med en beskrivning om hur man ska sätta fast tatueringen, vad den är tillverkad av och några praktiska tips. Trycket på baksidan är i svart färg och går att få på flertalet språk. Du har även möjlighet att skapa ett underlag för egen text och bifoga den utan extra kostnad.